KosmetologiSKY-lehti

Vuonna 2015 lehden keskimääräinen levikki oli 3800 - 4000.

Lehti ilmestyy neljästi vuodessa ja se postitetaan jäsenetuna yhdistyksen jäsenille. Jokainen numero on tuhti lukupaketti kauneudenhoitoalan ammattilaisille, sisältäen jäsenistön toimialuetta käsitteleviä artikkeleita, uutuuksia, alalla tapahtuvia uutisia sekä kurssikalenterin.

Lehteä uudistetaan ja kehitetään jatkuvasti. Sen koko, laadukas ulkoasu ja mielenkiintoiset artikkelit sekä uutuudet takaavat, että ilmoittajat saavat vastinetta panostukselleen ja lukijat mielenkiintoisia lukuhetkiä todellisen ammattilehden parissa.

KosmetologiSKY-lehden vuosikerran tilaushinta muille kuin yhdistyksen jäsenille on 62 € vuonna 2016. Ulkomaan tilauksiin lisätään toimitusmaksut. Kestotilaus on voimassa toistaiseksi kunnes tilaus peruutetaan. Voimme toimittaa ainoastaan kotimaisten lehtitalojen kautta tehdyt tilaukset sekä toimistolle suoraan tehdyt tilaukset. Tilaukset voi tehdä toimistolle osoitteeseen toimisto (at) kosmetologitsky.fi tai 050 352 6667.

SKY:n maahantuojajäsenten suuri etu on maksuton ilmoittaminen lehden Uutta alalla-, Kurssit ja koulutus -sekä Luuppi-palstoilla (tarkempi info jäsensivuston puolella).

Lehden mediakortti tästä linkistä.

Lehteä koskevat lisätiedot ja ilmoitusvaraukset osoitteeseen aineisto (at) kosmetologitsky.fi tai 050 352 6667.