Tule tutustumaan alan uutuuksiin, oppimaan laadukkaista ammattiluennoista sekä verkostoitumaan.
Tapahtuma kokoaa yhteen alan kovimmat tekijät.

Kosmetologipäivät on kaksipäiväinen ammattilaistapahtuma, joka järjestetään 10.-11.11.2017 upeassa Jyväskylän Paviljongissa. Tule tutustumaan alan uutuuksiin, oppimaan uutta laadukkaista ammattiluennoista sekä tapaamaan kollegoita ja verkostoitumaan. Tapahtuma kokoaa jälleen yhteen alan kovimmat tekijät!

Juhlavuoden kunniaksi teemana on SINIVALKOISTA KAUNEUTTA SATAVUOTIAASSA SUOMESSA. Alateemoina ovat luotettavat laitteet ja laitetekniikka, suomalainen asiantuntijuus, yrittäjänä Suomessa sekä meikit ja ehostaminen. Näiden alateemojen ympärille rakentuvat mahtavat ammattilaisia ja opiskelijoita palvelevat luentokokonaisuudet sekä ennennäkemättömät workshopit. Merkitse päivämäärät jo kalenteriisi, jotta et missaa tätä Suomen suurinta kauneudenhoitoalan tapahtumaa!

Jyväskylän Paviljonki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä aivan Jyväskylän rautatieaseman ja matkakeskuksen vieressä. Lisäksi järjestämme bussikuljetuksia eri puolilta Suomea, jotta sinun on mahdollisimman helppo saapua Kosmetologipäiville. Bussikuljetuksista on kerrottu tarkemmin alhaalla.

Aukioloajat

Pe 10.11. klo 10-18
La 11.11. klo 10-16

Kosmetologipäiville ovat tervetulleita kosmetologit, kosmetiikkaneuvojat sekä näiden alojen opiskelijat ja opettajat. Lisäksi tapahtumaan pääsee myös ostopäätöksiä tekevät hoitoloiden omistajat, vaikka he eivät olisikaan itse kosmetologeja tai kosmetiikkaneuvojia.

Pääsylippu

SKY:n jäsenet pääsevät veloituksetta tapahtumaan. Jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille lähetetään alkusyksystä ennakkorekisteröitymislinkki sähköpostiin. Linkin kautta tulee rekisteröityä messukävijäksi ja tulostaa sisäänpääsyyn oikeuttava lippu. Lippu kannattaa tulostaa etukäteen, jotta sisäänpääsy on mahdollisimman sujuvaa.

Yhdistykseen kuulumattomat alan ammattilaiset, 28 €, ennakkolippu 22 €
Opiskelijat, 15 €

Ennakkolippujen myynti aloitetaan elokuussa, ja niitä voi ostaa syyskuun loppuun saakka. Mikäli et kuulu yhdistykseen, niin toimi ajoissa ja pääse edullisemmin messuille!

Hotellihuonekiintiöt

Varaa Kosmetologipäivien majoituksesi ajoissa! SKY:n jäsenien ja Kosmetologipäivien näytteilleasettajien on mahdollista varata hotellihuone edullisemmin Jyväskylän Solo Sokos Hotel Paviljongista tai Original Sokos Hotel Alexandrasta. Lisätietoja hinnoista ja varausehdot löydät jäsensivustolta > Kosmetologipäivät > Majoittuminen. Hotellien viimeinen varauspäivä on 2.10.

Bussikuljetukset

SKY järjestää Kosmetologipäiville bussikuljetuksia eri puolilta Suomea. Bussikuljetusten menokyyti on perjantaina ja paluu lauantaina. Bussikuljetukset toteutetaan, mikäli linjalle saadaan 30 henkilöä. Viimeinen ilmoittautumispäivä kuljetuksiin on 30.9.

Edullisempi hinta on SKY:n jäsenille sekä opettajien etukäteen ilmoittaman opiskelijaryhmän jäsenille. Kalliimpi hinta on yksittäisille ei-jäsenille. Alan opettaja, ilmoitathan ystävällisesti etukäteen, mikäli olisit kiinnostunut bussikuljetuksesta opiskelijaryhmäsi kanssa.

Joensuu-Savonlinna-Mikkeli-Jyväskylä
Hinta: 35 € / 50 € hlö

Rovaniemi-Kemi-Oulu-Jyväskylä
Hinta: 60 € / 75 € hlö

Vaasa-Seinäjoki-Alavus-Keuruu-Jyväskylä
Hinta: 30 € / 45 € hlö

Kotka-Kouvola-Heinola-Joutsa-Jyväskylä
Hinta: 40 € / 55 € hlö

Iltajuhla

Kosmetologipäivien iltajuhlaa vietetään perjantaina 10.11. klo 19.00 alkaen. Iltajuhlassa kilistetään kuohuvaa, nautitaan hyvästä ruuasta ja juomasta sekä pidetään hauskaa kollegoiden kanssa. Juhlassa jaamme jälleen kunniamerkkejä osoituksena ansiokkaasta urasta ja vaikuttamisesta alalla. Jos tiedät jonkun, kuka mielestäsi ansaitsee kunniamerkin, voit ilmoittaa hänet toimistolle perustelujen kanssa. Lisäksi tänä vuonna jaetaan iltajuhlassa viime vuonna tutuksi tulleet KosmetologiSKY-lehden Lajinsa Paras -palkinnot. Iltajuhlan aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Yhteydenotot

tapahtumakoordinaattori Karoliina Luhanka
karoliina.luhanka@kosmetologitsky.fi / 050 599 0112
Suomen Kosmetologien Yhdistys

Näytteilleasettajaksi?

Kauneudenhoitoalan yrittäjä, lähde mukaan Suomen suurimpaan kauneudenhoitoalan ammattilaistapahtumaan ja lisää samalla brändisi tunnettuutta ja näkyvyyttä. Tavoitat lyhyessä ajassa potentiaalisia uusia asiakkaita, saat kontakteja sekä pääset verkostoitumaan alalla. Kosmetologipäivät on alallamme vuoden kohokohta, joten varmistathan, että tämä ei jää väliin!

Kosmetologipäivät on ammattilaistapahtuma, joka järjestetään 10.-11.11.2017 upeassa Jyväskylän Paviljongissa. Paviljonki sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Messutilana toimii näyttävä C1-halli. Paviljongin nettisivut löytyvät osoitteesta www.jklpaviljonki.fi. Tapahtumaan odotetaan paljon uusia kävijöitä eri puolilta Suomea, joten tässä on hyvä mahdollisuus tavoittaa uusia asiakkaita.

Lisätietoja

Osallistumisehdot ja osastotiedot hintoineen

Ilmoittautumislomake

Jyväskylän Paviljonki on moderni ja ketterä messu-, kokous- ja kongressikeskus. He pystyvät toteuttamaan villeimmätkin ideasi osastosi ja markkinointimateriaaliesi suhteen. Kysy tarjousta!

Rakenteisiin, kalusteisiin ja tekniikkaan liittyvät yhteydenotot

projektineuvottelija Henri Viitaharju
henri.viitaharju@jklmessut.fi / 050 468 3742
Jyväskylän Messut

Kosmetologipäiviin, ilmoittautumiseen tai osaston valintaan liittyvät yhteydenotot

tapahtumakoordinaattori Karoliina Luhanka
karoliina.luhanka@kosmetologitsky.fi / 050 599 0112
Suomen Kosmetologien Yhdistys

ProWellness & Beauty Expo 

ProWellness & Beauty Expo will be organized in Jyväskylä Paviljonki on 10.–11.11.2017. This professional event in the field of beauty and cosmetics welcomes all the beauty therapists, cosmetic consultants as well as students and teachers of these professions, importers and beauty salon owners.

ProWellness & Beauty Expo is a place to learn, network and to connect with people in the field of beauty and cosmetics. Educate yourself and join quality lectures and workshops.

More information regarding the event for visitors and exhibitors here.