Lue jäseneksi liittymisen eduista

On suuri etu kuulua Suomen Kosmetologien Yhdistykseen ja kantaa merkkiä ylpeydellä.

Lue lisää

Etsi lähin SKY-kosmetologisi

Missä lähin SKY-kosmetologisi sijaitsee? Löydät lähimmän hoitolasi helposti kartalta.

Etsi hoitola

Katso mainosvideomme

SKY tekee ihonhoidon ammattilaisen osaamista ja ammattitaitoa tunnetuksi kuluttajille ja yhteiskunnan eri toimijoille.

Katso video

Kosmetologipäivät

Kosmetologipäivät on maamme suurin kosmetologeille ja kosmetiikkaneuvojille suunnattu ihon- sekä kauneudenhoidon ammattitapahtuma.

Lue lisää

Suomen Kosmetologien Yhdistys Facebookissa

Suomen Kosmetologien Yhdistys - Kosmetologföreningen i Finland ry

Aikajanakuvat Kosmetologipäivät järjestetään upeassa Jyväskylän Paviljongissa pe-la 10.-11.11.2017. Tämän kaksipäiväisen ammattilaistapahtuman pääteemana on juhlavuoden kunniaksi Sinivalkoista kauneutta satavuotiaassa Suomessa. Luvassa on upeita luentokokonaisuuksia sekä ennennäkemättömiä workshoppeja. Tulemme järjestämään useita bussikuljetuksia, jotta...

17 helmikuuta 2017

Suomen Kosmetologien Yhdistys - Kosmetologföreningen i Finland ry

Tutustu LIEKKI-hankkeeseen! – Suomen Yrittäjänaiset LIEKKI-hanke sparraa naisten yrityksiä kasvuun Uudellamaalla LIEKKI-naisten yritysten kasvupolku -hanke edistää yrittäjänaisten kasvuhaluisuutta. Hankkeessa kehitetään ja kokeillaan uusia tapoja kasvukiinnostuksen herättämiseksi ja kasvun edistämiseksi. LIEKKI-hankkeessa kannustetaan erityisesti yks... Liekki-hankkeen avulla Yrittäjänaiset kannustavat Uudenmaan naisyrityksiä kasvamaan.

16 helmikuuta 2017

Suomen Kosmetologien Yhdistys - Kosmetologföreningen i Finland ry

Yrittäjänaiset ja Kosmetologit starttaavat yhteistyön – Suomen Yrittäjänaiset Suomen Yrittäjänaiset ja Suomen Kosmetologien Yhdistys aloittavat yhteistyön parantaakseen naisvaltaisten alojen yrittämisen edellytyksiä. Uuteen yhteistyöverkostoon kuuluu noin 10 000 naista. Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja Seija Estlander ja Suomen Kosmetologien Yhdistyksen puheenjohtaja... Yhteistyössä on voimaa! Suomen Kosmetologien Yhdistys ja Suomen Yrittäjänaiset aloittavat yhteistyön, jonka tähtäimenä on parantaa naisvaltaisten alojen edunvalvontaa.

08 helmikuuta 2017

Suomen Kosmetologien Yhdistys - Kosmetologföreningen i Finland ry

Suomen Yrittäjänaiset Keskustelimme äsken Suomen Kosmetologien Yhdistyksen SKY:n nokkanaisten kanssa yhteisistä asioista. Vasemmalla SKY:n pj. Anne Parkkinen ja oikealla palvelupäällikkö Katriina Lehtovaara. Keskellä SYNin pj. Seija Estlander ja tj. Marju Silander. SKY ja Suomen Yrittäjänaiset tapasivat ja keskustelivat yhteistyön aloituksesta. Meillä on ilo ja kunnia ilmoittaa, että olemme Suomen Yrittäjänaisten ensimmäinen yhteisöjäsen. Yhdistämme voimamme yrittäjän aseman ja etujen parantamiseksi!

06 helmikuuta 2017

KosmetologiSKY-lehti

Yhdistys julkaisee jo vuodesta 1952 säännöllisesti ilmestynyttä alan ammattilehteä KosmetologiSKY.

Lue lisää